Radiatorombouw op maat

Radioatorombouw

Lelijke radiatoren voegen niets toe aan uw interieur, behalve warmte. Wij kunnen u helpen bij het “wegwerken” van deze radiatoren door een radiatorombouw op maat te maken. Zo’n radiatorombouw kunnen wij geheel naar uw wensen maken. Gaat u voor een klassieke uitstraling met sierelementen, of toch een moderne uitstraling met strakke lijnen?

Bij Smid Interieurbouw hebben wij ruime ervaring met het maken van verschillende soorten radiatorombouw op maat. Ieder huis is anders en ieder interieur is anders. Met een radiatorombouw op maat heeft u altijd een perfecte match met uw interieur, geheel naar uw wensen.

Wij helpen u graag!

Ben u benieuwd naar alle mogelijkheden? En zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp