Greeploze keuken op maat

Greeploze keukens

Een greeploze keuken op maat is een perfect voorbeeld van een moderne, innovatieve keuken. Doordat dit soort keukens compleet greeploos is, oogt het veel ruimtelijker dan een reguliere keuken. De minimalistische uitstraling van dit soort keukens is één van de redenen waarom het momenteel een enorme trend is!

Bij een greeploze keuken wordt over het algemeen gebruik gemaakt van tip-on lades. Dit zijn lades die vanzelf openen wanneer u de lades licht aantikt (vandaar “tip-on”). Ook kunt u kiezen voor greeplijsten, die zorgen voor strakke lijnen in uw keuken.

Steeds populairder

Dit soort keukens wordt steeds populairder! Steeds meer huishoudens zien de voordelen in van greeploze keukens. Maar wat zijn nou precies de grootste voordelen?

Veel ruimtelijker

Het lijkt een klein verschil: een keuken zonder grepen. Maar u zal verstelt staan van het effect op de ruimtelijkheid van uw keuken.

Uniek & innovatief

Naast dat het functionele voordelen heeft, is het natuurlijk ook erg mooi, uniek en tijdloos. Het bevat de nieuwste technieken, oogt futuristisch en is een aanwinst voor uw woning of kantoor.

Tijdloos

Het design van een greeploze keuken is minimalistisch en straalt eenvoud uit. Hierdoor is het eindresultaat tijdloos en verveelt het nooit. 

Uw droomkeuken

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het ontwerpen en het maken van de keuken van uw dromen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp