Pantry op maat

Bedrijfskeukens op maat

Een pantry op maat wordt ook wel een kitchenette of een mini-keuken genoemd. Dit soort keukens wordt vaak gebruikt in kantoorpanden, maar ook in woonhuizen als bijkeuken. Een pantry keuken bestaat vaak uit één keukenblok met een wasbak en eventueel een inbouw koelkast en wat keukenkastjes.

Ieder bedrijf is anders

Ieder bedrijf is anders: Hoe groot is de ruimte voor de pantry keuken? Hoeveel personen heeft u in dienst? Wat voor interieur heeft uw bedrijf? Dit zijn allemaal punten waar u rekening mee moet houden bij het laten maken van een pantry keuken op maat.

Bij Smid interieurbouw kunnen wij u helpen met het ontwerpen en het realiseren van een pantry keuken die exact bij uw bedrijf past. Gaat u voor een moderne pantry keuken? Of toch een landelijke pantry keuken? Alles is mogelijk bij ons!

Wij helpen u graag!

Ben u benieuwd naar alle mogelijkheden? En zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp