Kamer en suite op maat

Kamer en suite

Een kamer en suite op maat is term voor een combinatie van twee kamers, die worden gescheiden door een opmaat gemaakte kast met schuifdeuren. Aan beiden kanten van de afscheiding zijn op deze manier opbergruimtes te vinden. Het is erg belangrijk dat de kamer en suite geheel op maat gemaakt wordt. U wilt namelijk zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte die u heeft.

Modern of traditioneel?

Gaat u voor een moderne kamer en suite of toch een traditionele variant? Bij een moderne kamer en suite wordt gebruikt gemaakt van vlakke panelen en modern glas-in-lood. Ook kunt u kiezen voor moderne materialen en een strakke afwerking.  

Bij de traditionele variant wordt gebruik gemaakt van allerlei sierelementen om de traditionele sfeer te vangen. Ook kunt u kiezen voor traditioneel glas-in-lood om de traditionele sfeer nog verder te benadrukken.

Kortom, ons is niets te gek: alles is mogelijk!  Bij Smid Interieurbouw helpen wij u graag met realiseren van de kamer en suite van uw dromen. Wij zorgen ervoor dat ieder deel van uw ruimte optimaal wordt benut en dat alles geheel aan uw wensen voldoet.

Wij helpen u graag!

Ben u benieuwd naar alle mogelijkheden? En zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp