Lambrisering op maat

Lambriseringen

Lambrisering wordt ook wel wandbetimmering genoemd dat vaak wordt gemaakt van hout. Het wordt geplaatst op de binnenwand van een woning of bedrijfspand. Lambrisering op maat kan geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.

Velen denken dat lambrisering enkel een esthetische functie heeft, maar lambrisering heeft ook een functionele functie. Denk hierbij aan het beschermen van de muren in de woonkamer, de garderobe of de keuken.

Karakter, sfeer & luxe

Lambrisering geeft uw woning meer karakter en het is daarnaast een effectieve manier om uw woning sfeervoller te maken. Ook heeft het een luxe uitstraling en is het leverbaar in allerlei soorten en maten.

Bij Smid Interieurbouw denken wij graag met u mee en adviseren wij u over de mogelijkheden. Bij Lambrisering is het namelijk belangrijk dat het lang mee gaat en dat het niet gaat vervelen.

Wij helpen u graag!

Ben u benieuwd naar alle mogelijkheden? En zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp