Moderne keuken op maat

Moderne keukens

Een moderne keuken op maat is tegenwoordig erg populair! Spreekt een super strakke afwerking gecombineerd met bijzonder materiaal u aan? Dan sluit een moderne keuken naadloos aan op uw wensen. Bij een moderne keuken op maat is eigenlijk alles mogelijk: niets is te gek. Bij Smid Interieurbouw geven wij u graag advies over de mogelijkheden op gebied van dit soort keukens.

Moderne kleuren in de keuken

Hoogglans zwart, een zandkleurige keuken of toch een combinatie van verschillende tinten? De kleur van een moderne keuken is allesbepalend voor het gevoel dat u bij een keuken krijgt.

Het is daarom ook erg belangrijk om goed na te denken over de kleur of de kleuren die u kiest. Bij Smid interieurbouw is eigenlijk alles mogelijk & wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden op gebied van kleuren, tinten en kleurcombinaties.  

Vormgeving van een moderne Keuken

Houdt u van een ruimtelijke, robuuste keuken? Of toch een kleine maar zeer functionele keuken? Gaat u voor een betonlook of juist voor een hoogglans keuken? Wordt het een greeploze keuken met tip-on lades of toch een stoere keuken met Hi-Macs keukenblad?

De mogelijkheden op gebied van vormgeving zijn eindeloos en wij begrijpen dat sommige keuzes moeilijk te maken zijn. Iedere optie heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Een moderne keuken op maat gaat lang mee, dus zorg ervoor dat uw keuken niet gaat vervelen.

Jarenlange ervaring

Bij Smid interieurbouw hebben inmiddels jaren ervaring op gebied van moderne keukens. Wij helpen u daarom ook graag met het ontwerpen van de keuken van uw dromen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp