Badkamermeubel op maat

Badkamermeubels

Een badkamer geheel naar uw wens, met de allermooiste badkamermeubels op maat. Dat is mogelijk bij Smid Interieurbouw! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het maken van badkamermeubels: Welke materialen? Welke kleuren… En welke afwerkingen?

Een badkamer vervang je niet gemakkelijk. Daarom is het belangrijk dat de badkamermeubels ook naadloos aansluiten bij de rest van uw badkamer. Wij helpen u helpen met het ontwerpen en realiseren van de volgende badkamermeubels

Badkamerkasten op maat

Badkamerkasten kunt u gebruiken voor het opbergen van al uw benodigdheden voor in de badkamer. Bij Smid Interieurbouw kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen wij u een badkamerkast op maat leveren die naadloos aansluit bij de rest van uw badkamer.  

Wastafelmeubels op maat

Een wastafelmeubel is op maat is een op maat gemaakte meubel inclusief een wasbak. Ook kunnen wij deze wastafelmeubel voorzien van verschillende lades, geheel naar uw wensen. Gaat u voor tip-on lades in combinatie met een soft-close systeem? Of toch voor de reguliere lades met handvaten? Bij ons is alles mogelijk!

Toiletmeubels op maat

Een toiletmeubels moet compact en functioneel zijn. Er is immers niet veel ruimte in een standaard toilet. Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van een toiletmeubel op maat dat geheel aan uw wensen voldoet.

Wij helpen u graag!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het ontwerpen en het realiseren van de mooiste badkamermeubels op maat. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp