Landelijke keuken op maat

Landelijke keukens

Een landelijke keuken op maat is een keuken die handgemaakt is, een warm gevoel oproept, robuust is en er worden veel landelijke, natuurlijke elementen gebruikt. Kenmerkend voor een landelijke keuken is het gebruik van massief hout en/of gefineerd plaatmateriaal. 

Natuurlijke kleuren en pasteltinten

Landelijke keukens hebben een natuurlijke uitstraling. Deze uitstraling ontstaat door het gebruik van zachte, natuurlijke kleuren en het gebruik van materialen uit de natuur.

Deze ambachtelijke, handgemaakte keukens komen het best tot hun recht wanneer er gebruik wordt gemaakt van zachte pasteltinten. Bij ons is alles mogelijk: Van handgeschilderde keukens tot prachtige kleurcombinaties.

Vormgeving van een landelijke keuken

Met een landelijke keuken op maat kunt u vrijwel alle kanten op: Kiest u voor massief hout of toch een houten fineerlaag? Wordt het een hardstenen of een massief houten keukenblad? Worden uw deuren voorzien van een duivejagerprofiel of gaat u voor andere sierelementen, zoals kroonlijsten?

Al die relatief kleine details zijn cruciaal voor het uiteindelijke gevoel dat uw landelijke keuken bij u oproept. En ja, al die keuzes maken is moeilijk. Maar wij helpen u graag met het ontwerpen van de keuken van uw dromen.

Specialist in landelijke keukens

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken, zodat uw keuken nooit gaat vervelen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp