Kantoorinrichting op maat

Volledige inrichting van kantoren op maat

Creëer een fantastische werkplek met kantoorinrichting op maat. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt bureau of juist de complete inrichting van uw kantoor? Smid Interieurbouw realiseert samen met u het perfecte interieur. Het is belangrijk om een goed passend bureau te hebben, wanneer u veel uren in uw kantoor doorbrengt. Genoeg ruimte voor uw computer, een goed opbergsysteem en de juiste hoogte.

Kortom, er komt veel kijken bij het inrichten van uw kantoor. Smid Interieurbouw heeft veel ervaring met kantoorinrichting en helpt u hier graag bij! 

Kantoorinrichting zoals u het wilt

Kantoormeubels die precies passen in uw kantoor, vindt u zelden. Niet alleen qua stijl, maar ook qua afmetingen. Vaak is de maatvoering van kantoormeubelen standaard, waardoor u ruimte tekort komt of juist ruimte overhoudt. Zo benut u de ruimte niet optimaal. Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken, heeft u geen last van dit probleem! Al het meubilair past perfect en is geheel in de door u gewenste stijl.

Persoonlijkheid staat voorop

Smid Interieurbouw werkt in stijl. Met kantoorinrichting op maat geniet u van uniek maatwerk op basis van uw voorkeuren en omgeving. U kiest de vorm, het materiaal en de afwerking volledig zelf. Welke stijl u ook kiest, elk ontwerp is uniek:

  • Modern of landelijk
  • Beuk, eik of kerselaar
  • Massief, fineer of laminaat

Ervaring met kantoorinrichting

Smid Interieurbouw is een bedrijf dat met passie het vak uitvoert op moderne machines. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van interieurs op maat. Hierdoor kunnen wij uw kantoor volledig inrichten, aan de hand van uw eigen wensen en ideeën. 

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp