Over Smid Interieurbouw

Specialist in interieurbouw

Smid Interieurbouw is gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Wij maken alle vormen en stijlen keukens, meubelen en interieurs op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Als vakkundig interieurbouw specialist prefereren wij kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan MDF dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, HPL, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie.

Ben u op zoek naar meubels of keukens op maat? Neem vrijblijvend contact op!

FSC-keurmerk

Een toenemend aantal producten uit ons assortiment zijn FSC gecertificeerd. Dit houdt in dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Door het kiezen voor producten met deze keurmerken dragen we bij aan het behoud van de bossen.

Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud. Tachtig procent van alle planten en dieren leeft in het bos. Bossen zorgen voor een gezond klimaat en voor zuurstof. En natuurlijk zijn bossen belangrijk voor al het hout dat we gebruiken in de bouw.

Nog steeds verdwijnt er elke twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Steeds meer opdrachtgevers vragen daarom om hout en plaatmateriaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke toepassing is er een duurzaam gecertificeerd alternatief beschikbaar.

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Waar wij u mee kunnen helpen:

Een moderne keuken op maat is tegenwoordig erg populair! Spreekt een super strakke afwerking gecombineerd met vierkante vormen u aan? Dan sluit een moderne keuken naadloos aan op uw wensen. Bij een moderne keuken op maat is eigenlijk alles mogelijk: niets is te gek. Bij Smid Interieurbouw geven wij u graag advies over de mogelijkheden op gebied van dit soort keukens.

Een landelijke keuken op maat is een keuken die handgemaakt is, een warm gevoel oproept, robuust is en er worden veel landelijke, natuurlijke elementen gebruikt. Kenmerkend voor een landelijke keuken is het gebruik van hout en het gebruik van graniet en composiet.

Een greeploze keuken op maat is een perfect voorbeeld van een moderne, innovatieve keuken. Doordat dit soort keukens compleet greeploos is, oogt het veel ruimtelijker dan een reguliere keuken. De minimalistische uitstraling van dit soort keukens is één van de redenen waarom het momenteel een enorme trend is!

Een inloopkast op maat is een opmaat gemaakte kast in een daarvoor bestemde ruimte. Doordat de opmaat gemaakte kast de gehele ruimte vult, lijkt het net alsof u “een kast in loopt”. Om deze reden wordt een inloopkast ook wel een “Walk-In Closet” genoemd.

Een badkamer geheel naar uw wens, met de allermooiste badkamermeubels op maat. Dat is mogelijk bij Smid Interieurbouw! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het maken van badkamermeubels: Welke materialen? Welke kleuren… En welke afwerkingen?

Lelijke radiatoren voegen niets toe aan uw interieur, behalve warmte. Wij kunnen u helpen bij het “wegwerken” van deze radiatoren door een radiatorombouw op maat te maken. Zo’n radiatorombouw kunnen wij geheel naar uw wensen maken. Gaat u voor een klassieke uitstraling met sierelementen, of toch een moderne uitstraling met strakke lijnen?

Lambrisering wordt ook wel wandbetimmering genoemd dat vaak wordt gemaakt van hout. Het wordt geplaatst op de binnenwand van een woning of bedrijfspand. Lambrisering op maat kan geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.

Een kamer en suite op maat is term voor een combinatie van twee kamers, die worden gescheiden door een opmaat gemaakte kast met schuifdeuren. Aan beiden kanten van de afscheiding zijn op deze manier opbergruimtes te vinden. Het is erg belangrijk dat de kamer en suite geheel op maat gemaakt wordt. U wilt namelijk zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte die u heeft.

Creëer een fantastische werkplek met kantoorinrichting op maat. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt bureau of juist de complete inrichting van uw kantoor? Smid Interieurbouw realiseert samen met u het perfecte interieur. Het is belangrijk om een goed passend bureau te hebben, wanneer u veel uren in uw kantoor doorbrengt. Genoeg ruimte voor uw computer, een goed opbergsysteem en de juiste hoogte.

Wilt u een balie op maat laten maken voor uw bedrijf? Smid Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van het interieur van bedrijven, zoals een balie op maat. 

Ieder bedrijf is anders: Hoe groot is de ruimte voor de pantry keuken? Hoeveel personen heeft u in dienst? Wat voor interieur heeft uw bedrijf? Dit zijn allemaal punten waar u rekening mee moet houden bij het laten maken van een pantry op maat.

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp