Inloopkast op maat

Inloopkasten

Een inloopkast op maat is een opmaat gemaakte kast in een daarvoor bestemde ruimte. Doordat de opmaat gemaakte kast de gehele ruimte vult, lijkt het net alsof u “een kast in loopt”. Om deze reden wordt een inloopkast ook wel een “Walk-In Closet” genoemd.

U kunt een inloopkast gebruiken als garderobe, als opbergkast of bijvoorbeeld als luxe kledingkast. De indeling van de inloopkast kan geheel naar eigen wens ingevuld worden: lades, kasten, rekken en eventueel een spiegel om uw outfit direct te bekijken.

Een inloopkast op maat sluit naadloos aan op de kamer, waardoor er geen opbergruimte verloren gaat en u zo het maximale uit uw inloopkast haalt. Een walk-in closet heeft vaak een wat luxer karakter en is de droom van bijna iedere vrouw.

Wij helpen u graag!

Smid Interieurbouw helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van een functionele maar ook mooie inloopkast, die perfect aansluit op de daarvoor bestemde ruimte. Wij gebruiken de materialen die u wenst van massief hout tot fineer.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.  Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak in te plannen via het contactformulier óf even te bellen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag!

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp