Balie op maat

Winkel- of receptie balies

Wilt u een balie op maat laten maken voor uw bedrijf? Smid Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van het interieur van bedrijven, zoals een balie op maat. 

Representatieve uitstraling

Het is belangrijk om een representatieve uitstraling te hebben. Een manier om een goed indruk bij de klant achter te maken, is een nette op maat gemaakte balie. Dit is in feite een soort visitekaartje voor klanten die voor het eerst uw winkel of bedrijfspand betreden. Smid Interieurbouw denkt mee en adviseert graag over de mogelijkheden en benodigde voorzieningen die in de balie kunnen worden verwerkt.

Maatwerk balie

Naast vormgeving houden wij natuurlijk ook rekening met de arbo-eisen, afmetingen en het werkcomfort. Het creëren van een nette werkplek is net zo belangrijk als een representatieve uitstraling. Smid Interieurbouw verzorgt balies op maat waarbij alle benodigdheden en voorzieningen binnen handbereik zijn. 

Interieurbouw specialist

Smid Interieurbouw plaatst interieurs voor diverse branches. Door onze kennis en ervaring kunnen we zowel moderne als klassieke interieurs voor uw winkel of bedrijfspand realiseren.

Wilt u advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Ik ben erg tevreden over de opmaat gemaakte, eikenhouten keuken die Smid Interieurbouw geplaatst heeft ons pand. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Henk

Adhero BV
Smid Interieurbouw heeft ons complete magazijn voorzien van opmaat gemaakte kasten. Wij zijn enorm tevreden over het geleverde werk. Onze complimenten!

Jochum

Natuurlijk Presteren
Kasper van Smid Interieurbouw heeft ons complete kantoor voorzien van opmaat gemaakte meubels. Er is werkelijk geen foutje te ontdekken in het geleverde werk. Wij zijn er super blij mee!

Lars

Bluema
Kasper van Smid Interieurbouw heeft fantastisch werk geleverd! Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over de opmaat gemaakte kast.

Hein

Particulier

Keuken of meubels op maat laten maken? Geen probleem!

Smid Interieurbouw gaat graag met u in gesprek voor een passend ontwerp